! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Redaktionsbloggen

Premiär i dag för Sofie Livebrant – prova Lira och få hennes nya album på köpet

6 okt 2017

I dag lanserar sångerskan, låtskrivaren och numera förstekaptenen Sofie Livebrant sitt nya album Secrets. I nya numret av Lira porträtterar vi henne på djupet, pratar om äventyren med fyrarna, de litterära muserna och hennes egen spännande resa.

I kväll fredag blir det storslagen releasespelning på Stallet i Stockholm – med Lisa Långbacka dragspel, Dan Berglund bas, Johan Lindström gitarr. Detta följs upp på söndag i Göteborg med en lite annorlunda eftermiddagsspelning i Högsbo kyrka, där hon kompas av Sousou Cissoko på kora och samme Johan Lindström på gitarr.

Och den som är sugen att både höra och läsa om henne kan nu slå två rara flugor i en liten distinkt smäll – prova tre nummer av Lira för bara 199 kr (ord pris 267 kr) och få cd-skivan Secrets på köpet (värde ca 150 kr).

Mejla namn och adress till kampanj@lira.se så skickar vi både skiva och tidning så fort vi bara kan! Betalning sker via faktura eller Swish.

(Erbjudandet gäller så långt lagret av skivor räcker och endast inom Sverige. Prenumerationen avslutas automatiskt efter tre nummer.)

Annonser