! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Annonsera

Så här annonserar du i Lira

 

Utgivningsplan och annonspriser för 2020

Banner-annonser på Lira.se

Om du vill annonsera i Lira eller på Lira.se – kontakta Elisabeth Tingdal! Elisabeth Tingdal Tel: 031-84 21 82, 0703-96 74 93 E-post: elisabeth@lira.se

Annonsera i Lira

Utgivning och annonspriser 2020

 

priser

 

Om Lira

Lira är Nordens största tidning om jazz, visa, folk- och världsmusik. Den utges av Lira ekonomisk förening i Göteborg och riktar sig till musiknyfikna som ofta går på konsert och köper skivor.

Liras journalistik

Lira är musiktidningen för oss som aldrig slutat vara nyfikna. För oss som vill lyssna oss världen runt och rakt in i samtiden. Med Lira kan du ständigt upptäcka nya och nyskapande artister. Ofta rör vi oss i närheten av jazz, singer-songwriter, folkmusik från hela världen, visa, klubbmusik – ja, gärna bortom eller mellan våra invanda musiketiketter. Vi låter några av Sveriges bästa musikskribenter undersöka på djupet historierna om varför musiken låter som den låter.

Våra prenumerationssiffror visar att det finns många som gillar Liras passionerade musikalitet, och vi har i dag en fysisk upplaga på 2 500 exemplar. Tillkommer gör läsare av våra digitala editioner på plattformar som Readly, Ztory, Qiozk och AppleStore. Lira har under senare år utvecklats till ett av landets ledande rikstäckande annonsforum för allt som rör kvalitetsmusik och genuint musikintresse.

Fakta

Utgivning: fyra gånger per år
Upplaga: 2 500 ex.
Antal läsare: cirka 6 000.
Tidningen finns bland annat på 240 bibliotek, 50 pressbyråer, i musikaffärer och skivbutiker, på jazzklubbar, på kaféer och kulturhus.

Annonser