Annonsera

Så här annonserar du i Lira

 

Utgivningsplan och annonspriser för 2024

Banner-annonser på Lira.se

Om du vill annonsera i Lira eller på Lira.se – kontakta Elisabeth Tingdal!
031-84 21 82
0703-96 74 93
elisabeth@lira.se

Annonsera i Lira!

Utgivningsdatum och annonspriser 2024

 

priser

 

 

 

Om Lira

Lira är Nordens största tidning om jazz, visa, folk- och världsmusik. Den utges av Lira ekonomisk förening i Göteborg och riktar sig till musiknyfikna – såväl hängivna lyssnare som utövare.

Liras journalistik

Lira är musiktidningen för oss som aldrig slutat vara nyfikna. För oss som vill lyssna oss världen runt och rakt in i samtiden men utan att glömma historien.

Med Lira kan du ständigt upptäcka nya och nyskapande artister. Vi låter några av Sveriges bästa musikskribenter undersöka på djupet historierna om varför musiken låter som den låter.

Våra prenumerationssiffror visar att det finns många som gillar Liras passionerade musikalitet, och vi har i dag en fysisk upplaga på 2 000 exemplar. Tillkommer gör ett tusental läsare av våra digitala editioner på plattformar som Readly. Lira har under senare år utvecklats till ett av landets ledande rikstäckande annonsforum för allt som rör kvalitetsmusik och genuint musikintresse.

Fakta

Utgivning: fyra gånger per år
Upplaga: 2 000 ex.
Antal läsare: cirka 5 000.
Tidningen finns bland annat på en lång rad bibliotek, Pressbyråer, i musikaffärer och skivbutiker, på jazzklubbar, kaféer och kulturhus.

Annonser