Redaktionsbloggen

Emil Brandqvist Trio är glada att äntligen fä spela. Bild: Steven Haberland

Nu släpps de första biljetterna till höstens konserter

1 jun 2021

De två ledande Stockholmsscenerna för folk– och rootsmusik respektive jazz, Fasching och Stallet, har bestämt sig för att våga tro på levande konserter efter sommaren, och släppte i dag de första biljetterna till höstens program.

Till en början är enbart femtio biljetter till varje konsert men om, eller förhoppningsvis när, restriktionerna lättar lite mer så kommer fler biljetter att släppas efterhand.

På Stallet vankas spelningar med artister som Tarabband, Quilty och Saman Alias, medan Fasching lockar med högst exempelvis Emil Brandqvist Trio, Tibble Transsibiriska, Joel Lyssarides, Hederosgruppen och finbesök av Mike Stern / Bill Evans Band den 11-12 oktober.

Sedan tidigare har till exempel Victoriateatern i Malmö redan släppt biljetter till hösten, där bland annat Olle Linder med vänner, West of Eden, Isabella Lundgren, Lakecia Benjamin och Joe Lovano Trio Tapestry kommer att spela.

I Göteborg har vi tidigare berättat att Jazzföreningen Nefertiti har ett digert program under konceptet Nefertiti Jazz på Valand, men datum för dessa väntas först släppas efter midsommar. Även den om namnet konkurrerande klubben Nefertiti står i startgroparna för att släppa sitt höstprogram, där namn som Isabella Lundgren och Nynningen väntar.

Patrik Lindgren

Annonser