! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Redaktionsbloggen

Lirafest i Göteborg i kväll – på scen Kolonien och Svedala

9 apr 2015

Mitt under påskveckan kom senaste numret av Lira ut – och det firar vi i dag med en ny upplaga av Lira Live på Oceanen i Göteborg.

Festen i februari blev mycket uppskattad med fantastisk musik och oerhört trevlig stämning. Det blir knappast sämre nu när vi bjudit in två strålande live-akter att spela: folkpopkvartetten Kolonien har premiärspelning för sin sprillans färska cd Drömmarnas land medan trion Svedala utlovar en försmak av deras kommande debutalbum som ges ut efter sommaren.

Förutom detta blir det skivlyssning, tidningsblädder, bildvisning och liksom sist jam mot slutet. Och så erbjuder vi på plats ett litet paket med skiva och tidningar som inte kommer att gå att motstå.

Kolonien gör svängigt samhällskritisk musik och består av Mischa Grind på slagverk, Anna Möller på fiol, Arvid Rask på gitarr och Erik Rask på gitarr och bas – alla på sång. Utforska mer här: www.kolonien.nu

Svedala är en trio med Sara Nilsson – fiol, Anna Malmström – klarinett och Sofia Andersson – saxofon. De spelar egna och andras folklåtar på ett ”ömsom grannt ömsom grovt” vis.
Lyssna här: https://soundcloud.com/svedala

Och: det ser ut att komma mycket folk, så kom i tid! Första bandet går på scen kl 20.00.

TID: torsdag 9 april kl 19.00-01.00
PLATS: Oceanen, Stigbergstorget, Göteborg

FRI ENTRÉ – VÄLKOMMEN!

https://www.facebook.com/events/372603699593983/

Annonser