Redaktionsbloggen

Lira – nu också på platta!

31 mar 2015

I morgon släpper vi vårt nyaste nummer av Lira – men redan i dag släpper vi nyheten att Lira nu finns tillgänglig fullt ut även på läsplatta och på webben – för dig som är prenumerant!

www.lira.se/digital samt i vår egna app på AppStore och Google Play kan du inte bara läsa senaste numret av Lira utan också äldre tidningar – samt söka fritt i alla tillgängliga utgåvor.

I dagsläget är 17 nummer på plats – från Lira #1 2012 och framåt – men fler årgångar är på gång. Det blir ett mäktigt arkiv av samlad musikjournalistik att ta del av!

Hur gör man då? Är du prenumerant är det redan fixat – det ingår i din prenumeration!

Har du dessutom en e-post registrerad hos oss och vet ditt prenumerationsnummer, så är det bara att logga in. E-posten är ditt användarnamn och prenumerationsnumret ditt lösenord.

Det sexsiffriga prenumerationsnumret återfinns på din senaste faktura, och är tryckt på det lösblad som följer med det här numret – i vanliga fall trycks det på plasten som omger tidningen.

Om du ännu inte har uppgett någon e-post, om du inte hittar ditt nummer, eller om det bara inte fungerar – mejla support@lira.se så ordnar vi saken så snart vi bara kan.

Är du inte prenumerant går det utmärkt att starta en digital prenumeration direkt i AppStore eller Google Play eller också att köpa lösnummer via Qiozk.com. Vi filar på en lösning att köpa digitala prenumerationer direkt från oss, men som sagt, det ingår om du tecknar en vanlig prenumeration.

-->

Fler recensioner

Annonser