! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Redaktionsbloggen

Ja, det vankas många jazzgitarrister på scen på lördag, men inte enbart och då dessutom i fyrfärg! BILD: Eskil Laago, Per Kristiansen, Rene Jakobson.

Direktsänt jazzmaraton från Södra Teatern på lördag

21 jan 2021

Det vore ju så lätt att bara ge upp allt vad livemusik heter i dessa tider, men som tur är finns det mängder av eldsjälar som vägrar och i stället fortsätter att oförtrutet skapa musikupplevelser för lyssnare och därmed spelmöjligheter för musiker.

Jazzagenturen är en sådan spelare, och vi har tidigare berättat om deras utgivningar av nyinspelad svensk jazz, Stockholm corona sessions. Nu på lördag ordnar de ett konsertmaraton från Södra Teaterns stora scen i Stockholm.

Under fyra timmar, mellan kl 14-18, turas toppnamn som Lina Nyberg Band, Bob Hansson & Leo Lindberg Trio, Susanna Risberg Trio och Andreas Hourdakis Trio om att bjuda på sitt allra bästa.

Värdar för eftermiddagen är Pontus de Wolfe och Carl Bagge, och det utlovas ypperlig ljud- och bildkvalitet.

Åtta exklusiva biljetter à 2 000 kronor stycket finns till salu för den som vill vara på plats (och vill stödja jazzlivet), men den som hellre tar del av det hela via länk kommer undan med det mer facila 99 bagare.

Biljetter köps här, sändningen sker här och mer info finns via detta Facebook-event.

Patrik Lindgren

Annonser