! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Redaktionsbloggen

Årets Lira Festival är här!

17 maj 2019

Nu är den här – Liras årliga specialtidning om festivalvärlden! 52 alldeles gratis sidor av nyheter, tips, intervjuer och förstås vårt stora kalendarium som listar över 600 festivaler värda ett besök. Och i år kikar vi lite särskilt på den danska festivalscenen.

Bland de i sommar aktuella artister som vi tittar närmare på finns estniska glam-folk-rocktrion Trad Attack, jazzens succésångerska Amanda Ginsburg, americanafavoriten Justin Townes Earle, fadostjärnan Mariza och tyske världstenoren Thomas Volle.

Förutom att Lira Festival medföljer Liras stora sommarnummer, som kommer fredag den 24 maj, distribueras den också med norska tidskriften Folkemusikk och svenska MusikerMagasinet.

Dessutom sprids den i detta nu till vårt stora nät av utdelningsställen: bibliotek, turistbyråer, konsertscener och annat Sverige och Norden runt.

Redan nu finns den tillgänglig online på Liras hemsida: https://www.lira.se/festival/

Som prenumerant kan du läsa den via Lira Digital, på webben eller i vår app.

God läsning – hoppas vi ses på någon festival i sommar!

Lira-redaktionen

PS: Vill du ha Lira Festival hemskickad med post? Det ordnar vi, men måste då ta ut en portokostnad på 30 kr inom Sverige. Swisha 30 kr till 123 005 46 43 och uppge adress – mejla dessutom adressen till redaktionen@lira.se med rubrik Lira Festival så skickar vi så snart vi kan!
(Eller: Swisha 99 kr så får du ett prova på-paket med Liras sommarnummer – inkl Lira Festival – och dessutom det kommande höstnumret! Gäller endast inom Sverige. Har du inte Swish? Mejla lira@natverkstan.net så kommer faktura! Obs: om du swishar – mejla då samma info även till redaktionen@lira.se, annars måste vi leta i kontoutdragen …)

Annonser