digital

dump_webb kopia
Varmt välkommen till Liras digitala utgåva!

Som prenumerant kan du läsa såväl det senaste som äldre nummer av Lira – allt i samma form som den tryckta tidningen. Du kan också söka fritt i alla tillgängliga utgåvor – för närvarande tio år av Lira-musik!

Tjänsten kräver inloggning, men ingår i alla prenumerationer.

För allra bästa läsupplevelse av ett enskilt nummer, ladda ner vår app till din läsplatta eller telefon – via AppStore och Google Play.

Vill du söka efter en specifik artikel eller en viss artist? Då rekommenderar vi webb-versionen: https://lira.prenly.com/ där du via sökfunktionen kommer direkt till den artikel du letar efter.

(Vi lanserade en ny tjänst för detta i augusti 2019 och såväl gamla som nya läsare måste uppge sina användaruppgifter.)

I både appen och webb-applikationen uppmanas du första gången att logga in med ditt digitala konto. Detta måste du skapa själv genom att uppge din e-postadress och ett valfritt lösenord. Du får ett aktiveringsmejl för att vi ska veta att du är du.

Har vi redan din e-postadress i vårt register och du är aktiv prenumerant så är det sedan bara att köra.

Har vi inte din e-postadress (eller kanske en gammal) måste du kontakta oss så att vi kan lägga in rätt e-post i systemet. Mejla support@lira.se så hjälper vi dig så snart vi bara kan!

Har du ingen prenumeration men vill teckna en för att börja läsa? Liras digitala utgåva ingår i alla prenumerationer av papperstidningen, men du kan också välja att prenumerera enbart digitalt under inloggningen ovan. Via rutan ”Jag vill bli prenumerant” kommer du till vårt formulär där du väljer den variant som passar dig. Inom några minuter efter att din beställning är skickad kommer du att kunna logga in och börja läsa!

Du kan också teckna en prenumeration på vanligt vis via vår hemsida: www.lira.se/prenumerera/

En digital prenumeration kostar endast 25 kr/månad (löpande kortdragningar à 75 kr/kvartal).

Behöver du hjälp, eller om din e-post inte är registrerad – mejla support@lira.se och uppge vem du är – det kan ta någon dag, så ha tålamod!

Annonser