Redaktionsbloggen

Vinn alternativ julskiva med singer-songwriters

13 nov 2017

Nej, det inte jul än på ett tag gudskelov men på fredag släpps en julskiva av ett lite annorlunda slag. Det är lilla Paraply Records och branscheldsjälen Peter Holmstedt som bett en rad singer-songwriters från lite överallt i världen att skriva och framföra varsin nyskriven julsång.

Som titeln antyder – Won’t be home for Christmas – är det kanske mer melankoli och eftertanke än tindrande ögon och ystra bjällerklang som bjuds. Men värmen är ständigt påtaglig när artister som Elliot Murphy, Jude Johnstone, Annie Gallup och Rambling Nicholas Heron bjuder upp till lågmäld dans runt granen.

Här är vår recensent Thomas Jonssons rader om skivan, ur det kommande numret av Lira: https://www.lira.se/skivrecension/wont-be-home-for-christmas/

Och vet ni? Vi har en liten trave med exemplar av skivan här under skrivbordsgranen (en konstig minipalm egentligen) till er läsare att tävla om! Svara bara på frågan vilken som är tidernas bästa alternativa jullåt (alla svar är rätt) så väljer vår kontorshund Morris fem vinnare som får skivan i brevlådan. Mejla till tavling@lira.se senast onsdag 15 nov kl 15!

UPPDATERING: Tävlingen är avgjord och fem vinnare utsedda och meddelade per e-post!

Här ett i sammanhanget rätt glammigt smakprov från skivan, signerad Citizen K:


Fler recensioner

Annonser