Redaktionsbloggen

Teckna prenumeration nu – få biljett till Stockholm Folk Festival på köpet!

28 maj 2015

Sugen på folk- och världsmusik? Just nu har du världens chans att uppleva denna fantastiska musikscen både på papper, skiva och inte minst livs levande live! 

Den som tecknar en ny prenumeration av Lira under perioden 28 maj-11 juni får nämligen ett festivalpass till Stockholm Folk Festival på köpet! (värde 515 kr)

Ordinarie priser gäller: dvs 395 kr/år (295 kr för student). Då får du fem 132 sidor tjocka nummer av Lira, och lika många välfyllda cd-skivor med nyutgiven musik i form av Lira Lyssna, det så omtyckta soundtracket till tidningen. Och just nu alltså som bonus – fri entré till hela Stockholm Folk Festival 2015!

Det enda du behöver göra är att mejla prenumeration@lira.se och skriva ”Stockholm Folk” i menyraden. Ange såklart också adress och telefonnummer. Erbjudandet gäller t o m 11 juni. Och nej, bättre än så här blir det inte …

Stockholm Folk Festival arrangeras i år för fjärde året i rad i den vackra parken vid Hesselby Slott. Den äger rum 7-8 augusti och kommer att bli en sann folkfest med inte bara en massa artister utan även jam, kurser, dans och buskspel. Bokade akter är i dagsläget häftiga danska folk/world-bandet Afenginn, Ale Möller Trio med Eric Bibb, Ebba Forsberg, Nino Ramsby, nya supertrion Långbacka Willemark Rydberg, norska folkrockarna Valkyrien Allstars, legendariske spelmannen Jonny Soling, unga countryblues-sensationen Shoutin’ Red, algeriska Karima Nayt, Hazelius Hedin, amerikanska folk-combon Laura Cortese & The Dance Cards och många fler.

Lira kommer liksom de två senaste åren att vara på plats med vår special-lounge – i år i samarbete med arrangörerna bakom Stallet. Det blir myshörna och kaffe, skivlyssning och läsning, intervjuer med artister och inte minst musik! På vår egen jam-scen kommer vi att bjuda in både etablerade och oetablerade musiker att spela.


Fler recensioner

Annonser