Redaktionsbloggen

Stöd ett spelställe – prenumerera på Lira nu!

19 mar 2020

Som en ödets beska ironi handlar Liras nya nummer om Sveriges bästa spelställen – nu vet vi inte ens om de kommer att överleva! Därför skänker vi nu upp till 50 % av priset på nya prenumerationer till ditt eget favoritställe. Var med i vår kampanj och stötta Sveriges livescener!

Beställ en årsprenumeration av Lira så skänker vi upp till 200 kr till en livescen! Välj mellan ett av dessa alternativ:

1: Ett år med Lira till fullpris (395 kr) – vi skänker 200 kr!

2: Ett år med Lira till rabatterat pris (295 kr) – vi skänker 100 kr!

3: Ett år med Lira till tokbilligt pris (195 kr) – då stödjer du ändå Lira (för jo, också vi räknar med att ta en rejäl smäll här, om än framöver – nu när många av våra trogna annonsörer går på knäna)

Vi listar här några spelställen i Liras musiksfär som vi bedömer ligger extra illa till som följd av corona-pandemin. Tanken är att prioritera arrangörer med egna scener och därmed extra stora löpande kostnader.

Victoriateatern, Malmö
Stallet, Stockholm
Fasching, Stockholm
Unity Jazz, Göteborg
Glenn Miller Café, Stockholm
Skottvångs Grufva, Sörmland
Aggershus, Hallsberg
Teaterstudio Lederman, Stockholm
Folk & Rock, Malmö
(Vill du att pengarna ska gå till något annat ställe så är det bara att skriva det!)

Mejla kampanj@lira.se med ditt val av prenumerationspris, vilken livescen du vill stödja och så förstås din egen adress, så kommer faktura och vårt nummer om Sveriges bästa spelställe med posten! Vill du göra det enklare (och billigare) för oss: förskottsbetala ditt belopp till Liras swishnummer 123 005 4643 och ange detta i ditt mejl!

Dessa priser gäller endast inom Sveriges gränser tyvärr. Lira utkommer med fyra 164-sidiga nummer årligen. Prenumerationerna förnyas inte automatiskt.

Annonser