! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Redaktionsbloggen

Ge bort Lira i julklapp – få en bok eller cd som tack!

28 nov 2016

Går du i presenttankar? Ge en Lira-prenumeration till någon du tycker om – eller kanske till dig själv? Fylligare julklapp får du leta efter!

Fem tjocka nummer av Lira, fulla av inspiration att upptäcka ny musik, fem samlings-cd-skivor (vår egen Lira Lyssna följer med varje nummer), och dessutom inför sommaren den årliga Lira Festival – specialtidningen för dig som vill uppleva musiken på riktigt.

Självklart ingår också vår digitala edition med 14 års utgåvor samlade på ett ställe.

Som tack för den beställda prenumeration får du en present tillbaka av oss: välj en av böckerna eller skivorna som presenteras närmare nedan!

En helårsprenumeration kostar 395 kr inkl moms. Premierna du kan välja mellan ser du nedan!

GÖR SÅ HÄR: skicka ett mejl (skriv ”JUL” i ämnesraden!) till prenumeration@lira.se med namn och adress till dig som ger bort prenumerationen, samt namn och adress och e-post till den som ska ha den. Glöm inte att skriva vilken premie du väljer!

Gåvoprenumerationen startar med #1 2017 (ute 9 februari), men om du gör din beställning senast den 11 december skickar vi dig dessutom ett extra exemplar av det nyutkomna #5 2016 att slå in som julklapp! Premien skickar vi till dig så fort fakturan är betald. Själva erbjudandet gäller till den 31 december och endast inom Sverige.

God Jul önskar Lira!


Nordic: Collage (cd)

Den tioårsjubilerande trions tredje album är också deras mest förfinade och mångfacetterade hittills. Med cello, mandolin och nyckelharpa har de hittat ett helt eget tonspråk inom ramarna för nordisk folkmusik. Lekfullt, rytmiskt och elegant.


Ulrika Bodén: Te berga blå (cd)

En av Sveriges främsta sångerskor alla kategorier tar oss med till fäboden, till locklåtarna, kulningen och vallmusiken. Drivet uppbackad av bland annat trion Ahlberg Ek & Roswall blev detta inte bara sommarens utan hela årets folkviseskiva.


Sarah Riedel: Tolkar Kristina Lugn (cd+bok)

Den lite avogt folkkära poeten Kristina Lugn har fått femton dikter tonsatta i skör och elegant jazzskrud. Sångerskan Sarah Riedel framför dem med avskalat komp på piano och kontrabas. Allt utgivet i en 42-sidig bok med texter och kommentarer.

VALFRI BOK UR SERIEN 33 1/3, från Lindelöws förlag, där varje liten inbunden kvadratisk volym (17 x 17 cm, ca 150 sidor) går på djupet med ett utvalt klassiskt musikalbum. De tre som hittills givits ut på svenska är:

horses harvest

Även följande premier går att välja bland, men de finns bara i enstaka exemplar! (Vi tar bort dem från listan här när de tar slut …)

in_the_moment-33808354-frntl
Erik Söderlind: In the moment (recension)

Lamine Cissokho kopia
Lamine Cissokho: Sama Tilo (recension)

Annonser