Redaktionsbloggen

Erbjudande: Galabiljetter på köpet

27 feb 2017

Lördag den 18 mars är det dags för en av årets absoluta höjdpunkter i folkmusikvärlden, när Folk- & Världsmusikgalan hålls för åttonde gången. På scen i Helsingborgs Konserthus kommer inte bara en lång rad priser att delas ut – inte mindre än tio av genrens hetaste akter kommer att framträda, däribland koramaestron Dawda Jobarteh (bilden ovan, foto av Henrik Reerslev), allkonstduon Sara & Samantha, flamencofantomen Robi Svärd, supergruppen Systerpolskan och latinsvängande Caro & El Club.

Även Lira kommer förstås att vara på plats för att bevaka allt som händer.

Vi har just nu ett högst exklusivt erbjudande till den som vill lära känna den här världen på riktigt: teckna en prenumeration av Lira så får du två biljetter till galan på köpet!

Erbjudandet är begränsat i antal och tid – så skynda fynda, först till kvarn! Vi meddelar här när våra biljetter är slut …

Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till kampanj@lira.se med ordet ”GALA” i ämnesraden. Uppge namn, postadress och gärna telefonnummer. Faktura på 395 kr och första tidningen kommer med posten. Biljetterna hämtas ut på plats.

Läs mer om galan och allt som händer runt omkring och dagarna innan: https://folkgalan.se/

Obs! Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter och så långt lagret räcker. Biljetten är personlig och kan inte säljas vidare. Liraprenumerationer tecknas för ett år i taget, och avslutas om du inte aktivt tackar ja till att fortsätta.

Lira är Sveriges och Skandinaviens ledande musikmagasin och bevakar allt inom jazz, folk- och världsmusik, visa, americana … Varje nummer rymmer 132 matiga sidor med djuplodande artistporträtt, recensioner och reportage om och kring all möjlig slags musik. En oumbärlig guide till allt som händer lite vid sidan om de bredaste musikscenerna.

En helårsprenumeration med fem nummer av Lira (inklusive fem av våra egna fullmatade samlings-cd-skivor) kostar 395 kr.

Har du några frågor kring detta eller annat rörande Lira, mejla oss på redaktionen@lira.se.


Fler recensioner

Annonser