! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Redaktionsbloggen

Sidan där Lira presenteras i nya numret av branschtidningen Journalisten.

Fina ord om Lira i tidningen Journalisten

26 apr 2020

Under rubriken ”Corona sabbade temat” uppmärksammas Liras aktuella nummer fint i senaste numret av tidningen Journalisten. Det är i det stående inslaget Ur tidningshyllan där turen kommit till ”den snygga tidskriften Lira”. Vårnumret presenteras ingående, och skribenten lyfter särskilt fram några av artiklarna, som Sunniva Brynnels ukulelereportage från Hawaii – ”jag är inte målgrupp men sugs in” och ”Lira lär mig att instrumentet är på allvar. Vem kunde tro’t.”

Och vidare: ”Reportaget om den nya generationen israeler som utvecklar den judisk-jemenitiska sångkulturen är så mycket mer än ett musikreportage – det speglar gränsöverskridande kultur, politik, tradition.”

Skribenten blir till sist upprörd (med tydlig glimt i ögat) över att dennes hemmascen Katalin hamnat först på plats 24 över Sveriges bästa spelställen …

Det refereras också till en text på Lira.se, publicerad efter att coronakrisen brutit ut några veckor efter vår release, och noterar det faktum att Lira väntar en rejäl annonssmäll när våra annonsörer går på knäna.

Patrik Lindgren

PS: Liras vårnummer går att beställa här!

Annonser