! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Erbjudande: Korröfestivalen

lira_korro_ny

Prenumerera på Lira – få Korröbiljett på köpet!

 

Just nu erbjuder vi ett mycket förmånligt specialpaket: teckna en prenumeration av Lira så bjussar vi på entrébiljetten (värde 390 kr) till sommarens stora folkmusikfestival i Korrö.

Korröfestivalen anordnas i år för 32:a året den 25-31 juli och är en av Sverige intimaste men samtidigt största folkmusikfestivaler.

Till den lilla hantverksbyn norr om Tingsryd i Småland kommer i år artister som Garmarna, Hazelius Hedin, Ulrika Bodén, Ahlberg Ek & Roswall, Limbohofvet, Skenet, Spöket i Köket, Anders Löfberg, Filip Jers Quartet, Lamine Cissokho, danska Trio Svin och … ja, ni fattar, ALLA kommer att vara där.

Även Lira, som kommer att ha ett eget tält på plats där vi bjuder på mysigt häng mellan konserterna.

Så skynda dig att teckna en Liraprenumeration så ses vi på Korrö!

Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till prenumeration@lira.se med ordet ”KORRÖ” i ämnesraden. Uppge ditt namn, postadress och gärna telefonnummer. Faktura på 395 kr och första tidningen kommer med posten. Biljetten skickas via e-post.

Obs! Erbjudandet gäller endast t o m 22 juni. Biljetten är personlig och kan inte säljas vidare. Liraprenumerationer tecknas för ett år i taget, och avslutas om du inte aktivt tackar ja till att fortsätta.

Lira är Sveriges och Skandinaviens ledande musikmagasin och bevakar allt inom jazz, folk- och världsmusik, visa, americana … Varje nummer rymmer 132 matiga sidor med djuplodande artistporträtt, recensioner och reportage om och kring all möjlig slags musik. En oumbärlig guide till allt som händer lite vid sidan om de bredaste musikscenerna.

En helårsprenumeration med fem nummer av Lira (inklusive fem av våra egna fullmatade samlings-cd-skivor) kostar 395 kr. Och just nu får du alltså på köpet en biljett till Korrö Folkmusikfestival värd nästan lika mycket .

Har du några frågor kring detta eller annat rörande Lira, mejla oss på redaktionen@lira.se.

Annonser