Ge bort Lira i jul – få cd som premie!

Lira_jul_flyer

Ge bort Lira i julklapp – som tack får du en cd i present av oss!

Tänk vad trevligt det vore att få en Lira-prenumeration i julklapp av någon! Nu har du chansen att ge bort just det och samtidigt själv få en fin julklapp i form av en utvald cd! En helårsprenumeration (4 nummer av Lira inkl 4 samlings-skivor och en festivalguide) kostar 395 kr inkl moms. Premierna du kan välja mellan ser du nedan!

GÖR SÅ HÄR: skicka ett mejl (skriv ”JUL” i ämnesraden!) till prenumeration@lira.se med namn och adress till dig som ger bort prenumerationen, samt namn och adress och e-post till den som ska ha den. Glöm inte att skriva vilken premie du väljer!

Gåvoprenumerationen startar med #1 2019 (ute 22 februari), men om du gör din beställning senast den 12 december skickar vi dig dessutom ett extra exemplar av det nyutkomna #5 2018 att slå in som julklapp! Själva erbjudandet gäller till den 31 december och endast inom Sverige.

God Jul önskar Lira!

Här är premierna du kan välja bland:

CD_omslag.indd

Lisa Grotherus: Dekontee (cd)
Klarinettisten, sångerskan och låtskrivaren Lisa Grotherus möter du i ett miniporträtt i detta nummer. Dekontee är hennes debut i eget namn och rymmer djupt personlig och varmt melodiös jazz spelad med hennes  handplockade band.

massivet kongero RGB

Massivet & Kongero: Vaerla vaken (cd)
Folkmusik av allra finaste klass när vokalgruppen Kongero möter instrumentalgruppen Massivet. Tillsammans tar de sig an jämtländska låtar och texter på ett sätt som känns lika djuprotat som nutida.

Georg riedel Secret song RGB

Georg Riedel: Secret song (cd)
Mäster Riedel har här specialskrivit musik för en kvintett han själv valt ut, ett slags svensk förstafemma i elitserien: Fredrik Ljungkvist, Adam Forkelid, Mattias Ståhl, Pär-Ola Landin och Jon Fält. Och så Riedel själv som coach då.

 GAYE SU AKYOL Istikrarli hayal hakikattir RGB

Gaye Su Akyol: Istikrarli hayal hakikattir (cd)
Turkiets okrönta drottning av psykedelisk folkrock tar musikvärlden med storm just nu. Här är hennes tredje album, utgivet av ständigt prisvinnande skivbolaget Glitterbeat.

Även följande premier går att välja bland, men de finns bara i enstaka exemplar! (Vi tar bort dem från listan här när de tar slut …)

Bok ur serien 33 1/3, från Lindelöws förlag, där varje liten inbunden kvadratisk volym (17 x 17 cm, ca 150 sidor) går på djupet med ett utvalt klassiskt musikalbum.

horses harvest

 

Annonser