Ge bort Lira i jul – få cd som premie!

Ge bort Lira i julklapp – som tack får du en cd i present av oss!

Tänk vad trevligt det vore att få en Lira-prenumeration i julklapp av någon! Nu har du chansen att ge bort just det och samtidigt själv få en fin julklapp i form av en utvald cd! En helårsprenumeration (4 nummer av Lira inkl 4 samlings-skivor) kostar 395 kr inkl moms. Premierna du kan välja mellan ser du nedan!

GÖR SÅ HÄR: skicka ett mejl (skriv ”JUL” i ämnesraden!) till kampanj@lira.se med namn och adress till dig som ger bort prenumerationen, samt namn och adress och e-post till den som ska ha den. Glöm inte att skriva vilken premie du väljer!

Gåvoprenumerationen startar med #1 2020 (ute 21 februari), men beställ senast den 15 december så skickar vi dig dessutom ett extra exemplar av det nyutkomna #4 2019 att slå in som julklapp! Själva erbjudandet gäller till den 31 december och endast inom Sverige.

God Jul önskar Lira!

Här är premierna du kan välja bland:

Sofia Karlsson: Guitar stories (cd)
Intim och avskalad ­inspelning i trio med Daniel Ek och Mattias Peréz. Tre gitarr­älskare som tillsammans tar sig an såväl tradlåtar, singer-songwriter-hits som nyskrivet material. En på alla sätt gedigen utgåva!

Midgren/Skrobe/Quartey: Rastställen (cd)
Folkmusik som bäst: pigg och nyfiken med blicken vänd uppåt och framåt men med fötterna djupt förankrade i traditionens mylla. Slagverkaren Tina Quartey möter ni i ett porträtt i Liras vinternummer!

Fredrik Ljungkvist Trio: Atlantis (cd)
En av Sveriges finaste och viktigaste musiker genom tiderna återvänder till trioformatet och en jazz med största möjliga närvaro. Möt honom på i nya numret av Lira!

 

Hemliga påsen: jazz eller folk? (2 cd)
I hemliga påsen får du två kvalitetsplattor, som vi väljer ut till dig – meddela bara om du helst vill ha jazz, folk eller ­snarare världsmusik? Överraskande bra deal!

Annonser