! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Ge bort Lira 
i julklapp – få två toppnummer på köpet

Många har som tradition att ge bort en prenumeration av Lira i julklapp till någon nära och kär. Kanske är dags för dig också i år? (Det går förstås även utmärkt att ge detta till sig själv!)

I år får du som givare två extratidningar att behålla själv eller kanske slå ihop med vårt aktuella vinternummer till ett riktigt matigt musikläspaket!

De två extranumren är dels höstnumret 2020 med topplistan över tidernas 100 viktigaste svenska jazzskivor, dels motsvarande specialnummer från 2018 med tidernas 100 viktigaste folkmusikskivor.

Gåvoprenumerationen startar med #1 2021 (kommer 19 februari) men beställer du senast den 11 december skickar vi ett extra exemplar av vårt nyutkomna vinternummer att slå in som julklapp – förutom de två topplistenumren.

GÖR SÅ HÄR: Skicka ett mejl med rubriken ”JUL” till kampanj@lira.se där du skriver namn, adress och e-post både till dig som ger bort (och ska betala) prenumerationen och till den som ska få den. Faktura och den första omgången tidningar skickas till dig som beställer.

Lira ger ut fyra fullmatade nummer om året och en årsprenumeration kostar 395 kronor.

Erbjudandet gäller t o m 31/12 2020 och endast inom Sverige.

God Jul!

Annonser