! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Jul i Folkton 2016

jif-2012-foto-thorn-ullberg-gruppbild1-72dpi

Unikt erbjudande – gratis biljetter till Jul i Folkton när du ger bort Lira i julklapp!

– OBS: KAMPANJ AVSLUTAD!!!

Meddelande: Efterfrågan på detta visade sig stor, och vår ranson av biljetter är tyvärr redan slut. Är du fortfarande sugen på att uppleva Jul i Folkton, läs mer här!

Håll även utkik efter andra erbjudanden framöver från Lira!

 

Den årliga Jul i Folkton-turnén genom Sverige har blivit en innerligt älskad jultradition som nu är inne på sitt tionde år.

Stjärnartisterna Ale Möller, Lena Willemark, Esbjörn Hazelius, Lisa Rydberg, Olle Linder och Roger Tallroth pendlar under en dryg vecka mellan landets konsertsalar och musikhus med ett program som kombinerar det bästa inom jul- och folkmusik i en stämningsfull och musikaliskt glimrande inramning.

Turnén inleds den 10 december i Eskilstuna och går sedan vidare till Stockholm, Uppsala, Falun, Örebro, Göteborg, Linköping och avslutas i Malmö den 18 december. Läs mer om de olika spelställena här.

Just nu har vi glädjen att erbjuda inte bara en utan två biljetter (värda totalt 990 kr) till valfri av dessa konserter till dig som ger bort en prenumeration av Lira till någon, eller varför inte beställer en till dig själv!

Mejla snarast till kampanj@lira.se , skriv ”Jul i Folkton” i rubriken och berätta vem som ska få prenumerationen, vem som ska betala (395 kr inkl moms för ett år) och till vilken stad du vill ha biljetterna.

Erbjudandet är strikt begränsat och gäller tills vår ranson av biljetter på respektive spelplats är slut. Du får en bekräftelse per mejl. Vi noterar här så fort någon plats är fullnoterad.

Lira Musikmagasin utkommer med fem tjocka nummer om året, 132 sidor fulla av musik från hela världen: folk, jazz och rootsmusik av alla de slag. Spännande reportage, heta artistporträtt, livetips, nyheter och recensioner. ”Bättre musiktidning finns för närvarande inte”, skrev GP Kultur i höstas.

Erbjudandet gäller endast inom Sverige, personer som inte redan prenumererat det senaste året,, och så långt biljetterna räcker. Vi bekräftar per mejl att erbjudandet fortfarande är giltigt. När den beställda prenumerationen löper ut skickas ett erbjudande om förlängning. Inga prenumerationer förnyas per automatik, med undantag för autogiro.

julifolktonbanner

Annonser