Ge bort Lira i jul – få cd som premie!

Ge bort Lira i julklapp – som tack får du en fin present av oss!

Tänk vad trevligt det vore att få en Lira-prenumeration i julklapp av någon! Nu har du chansen att ge bort just det och samtidigt själv få en fin julklapp av Lira i form av en utvald cd! En helårsprenumeration (5 nummer av Lira inkl 5 samlings-skivor och en festivalguide) kostar 395 kr inkl moms. Premierna du kan välja mellan ser du nedan!

GÖR SÅ HÄR: skicka ett mejl (skriv ”JUL” i ämnesraden!) till prenumeration@lira.se med namn och adress till dig som ger bort prenumerationen, samt namn och adress och e-post till den som ska ha den. Glöm inte att skriva vilken premie du väljer!

Gåvoprenumerationen startar med #1 2018 (ute 15 februari), men om du gör din beställning senast den 11 december skickar vi dig dessutom ett extra exemplar av det nyutkomna #5 2017 att slå in som julklapp! Premien skickar vi till dig så fort fakturan är betald. Själva erbjudandet gäller till den 31 december och endast inom Sverige.

God Jul önskar Lira!

Här är premierna du kan välja bland:

Tropiques: Tropiques (cd)
Trumpetaren Goran Kajfeš nya band är en på samma gång nedslimmad och mer utsvävande version av hans hyllade Arkestra. Vi har en hel trave signerade exemplar av denna rykande färska cd.

Göran Månsson & Friends: Ol’Jansa (cd)
Årets folkmusikutgåva om vi får bestämma! Flöjtisten Månsson tar sig an föregångaren Ol’Jansas låtskatt i sällskap med en gränsöverskridande samling vänner.

Sofie Livebrant: Secrets (cd)
Ni missade väl inte vårt stora porträtt av henne i förra numret? Sofia Karlssons parhäst med förkärlek till det litterära träder här på allvar fram som artist i eget namn.

 

Urban Turban & Shamim: Paradis (cd)
Årets färgklick! Världsmusikbandet Urban Turban bjöd in sångerskan Shamim Naghedi för att tolka en pärlband av svenska schlagerklassiker – på persiska. Sånt är livet och Gråt inga tårar som du aldrig hört dem förr.

Även följande premier går att välja bland, men de finns bara i enstaka exemplar! (Vi tar bort dem från listan här när de tar slut …)

Bok ur serien 33 1/3, från Lindelöws förlag, där varje liten inbunden kvadratisk volym (17 x 17 cm, ca 150 sidor) går på djupet med ett utvalt klassiskt musikalbum.

horses harvest

 

Annonser