! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Redaktionsbloggen

Liras tält på Korrö 2016 – i år kör vi igen!

Missa inte årets Korröfestival – teckna en prenumeration och få biljetten på köpet!

14 jun 2018

Korröfestivalen + Lira = sant! Ja, inte bara att det finns visst tycke mellan oss – men just nu kan vi erbjuda ett oslagbart dubbelpaket, där du som tecknar en ny helårsprenumeration av Lira får ett festivalpass till Korrö på köpet!

UPPDATERING 21 JUNI: Kampanjen är nu avslutad – vi ses på Korrö alla glada!

Korröfestivalen anordnas i år för 34:a gången den sista veckan i juli och är en av Sverige intimaste men samtidigt största folkmusikfestivaler. Kurser och annat drar igång redan på måndagen men själva festivalen startar torsdag kväll (26 juli) och kör på tills dagen börjar gry söndag morgon.

lien_tallrothI år stundar en hel rad intressanta artistmöten. Som duon Annbjørg Lien & Roger Tallroth (bilden), eller spännande nya kvartetten Midgren, Edén, Quartey & Skrobe, och lika intressant John Doyle, Nuala Kennedy, Esbjörn Hazelius & Lisa Långbacka – ett redigt svensk-irländskt tungviktarmöte alltså, och som Korrö själva skriver: ”vad som händer får vi se”.

night-treeBland banden kan förutom tungviktare som Väsen, Basco, Sousou & Maher Cissoko (årets artist på galan) och Ale Möller Trio även noteras det till fem sjättedelar amerikanska Night Tree (bilden), som just spelat in sitt andra album av brokig, rootsig kammarfolk.

Den där sista sjättedelen är för övrigt Liras medarbetare Sunniva Brynnel, som ni även kan träffa i Liraloungen. För jo! Lira kommer i år att upprepa succén från 2016 då vi satte upp ett stort tält inne på festivalområdet och bjöd på häng, jam, kaffe och tjöt dagarna och nätterna långa.

Och alltså: du som nytecknar en prenumeration av Lira just nu får ett festivalpass på köpet. Lite galet, vi vet …!

Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till kampanj@lira.se med ordet ”KORRÖ” i ämnesraden. Uppge ditt namn, postadress och gärna telefonnummer. Faktura på 395 kr och första tidningen kommer med posten. Biljetten skickas via e-post.

Läs mer om Korröfestivalen här!

Obs! Erbjudandet gäller i begränsat antal, dock längst t o m 20 juni. Biljetten är personlig och kan inte säljas vidare. Liraprenumerationer tecknas för ett år i taget, och avslutas om du inte aktivt tackar ja till att fortsätta.
 Vi behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning – läs mer här.

En helårsprenumeration med fem nummer av Lira (inklusive fem av våra egna fullmatade samlings-cd-skivor) kostar endast 395 kr (inom Sverige). Och just nu får du alltså på köpet en biljett till Korrö Folkmusikfestival (värd 460 kr).

Lira är Sveriges och Skandinaviens ledande musikmagasin och bevakar allt inom jazz, folk- och världsmusik, visa, americana … Varje nummer rymmer 132 matiga sidor med djuplodande artistporträtt, recensioner och reportage om och kring all möjlig slags musik. En oumbärlig guide till allt som händer lite vid sidan om de bredaste musikscenerna.

 

Annonser