! Just nu upplever vår webbleverantör störningar som leder till långsammare svarstider på lira.se

Redaktionsbloggen

Årets utgåva av Lira Festival ute nu!

26 maj 2016

Äntligen sommar – och med den kommer traditionsenligt den årliga utgåvan av Lira Festival, Sveriges och Nordens mest välmatade guide till musikfestivaler i Sverige, Norden och faktiskt hela världen.

Omslaget pryds av en av jazzvärldens hetaste just nu: Kamasi Washington, som bland annat kommer till Way Out West i sommar. Utöver intervjun med honom pratar vi med festivalaktuella artister som Natacha Atlas, operastjärnan Anna Larsson, sköna dansk-svenska gänget Fastpoholmen och prisade folktrion Ahlberg, Ek & Roswall.

Dessutom en massa nyheter och tips från festivalvärlden och så vårt mäktiga kalendarium med 721 festivaler.

Den 52-sidiga Lira Festival skeppas i dagarna ut till bibliotek, turistbyråer, musikaffärer och klubbar hela landet runt. I Norge har den dessutom redan delats ut som bilaga till tidskriften Folkemusikk och inom någon vecka har läsarna av tidningar som MusikerMagasinet, Camino, JazzSpecial (Danmark), Folkmusik & Dans och förstås modersorganet Lira (nya numret kommer nästa vecka!) fått varsitt exemplar i brevlådan.

Fr o m med den 26 maj finns Lira Festival dessutom fritt tillgänglig digitalt både på webben och för läsplatta via Lira.se och prenumerationstjänsterna Readly och Ztory.

Lira Festival – den självklara handboken inför musiksommaren!

/Redaktionen

Annonser